2013. október 1., kedd

ON


Sziasztok!

A rövid szünet után ismét jelentkezik a HSHUN szerkesztősége! Elég sok minden történt azóta kedvenc játékunk háza táján, ne is szaporítsuk tovább a szót, lássuk az elmúlt hét fontosabb eseményeit!

Deck Tester

Először is itt ez a remek kis alkalmazás, melynek segítségével körökre bontva kipróbálhatjuk akár egyedül is, mindenféle segédprogram nélkül, hogy szedett-vedett paklink hogyan teljesítene játék közben! A dolog annyiból áll, hogy adunk egy linket a hearthpwn-on készített paklihoz, utána pedig körönként felhúzhatunk minden lapot, ezzel is egy kicsit világosabb képet kapva arról, mennyi esélyünk lenne élesben! Akinek ez nem elég, annak továbbra is a cockatrice-t ajánljuk figyelmébe!

Puzzle Builder

Bizonyára sokan lelitek örömötöket a különféle helyeken felbukkanó HS rejtvények megoldásában is. Ha ennél többre vágytok és magatok is készítenétek egy fejtörőt játékostársaitoknak, a lentebbi videóban minden segítséget megkaptok az induláshoz!


Leveling Rewards

Tovább folytatódik a szintezés során bezsebelhető kártyák kilistázása is, ezúttal a hunter, a rugó és a sámán kerültek terítékre.

Closed Beta Patch

Valószínűleg senki előtt nem titok, hogy a közeljövőben újabb buildet kap a béta kliens, a dologról itt olvashattok bővebben!

Ugyanide kapcsolódik a patch előtti soros card wipe, amit a release előtt akartak bedobni a fejlesztők, de valamely ötlettől vezérelve még a closed béta kellős közepén meglépik a dolgot. Külön érdekesség, hogy ezen túlmenően nem terveznek semmilyen újabb card wipe-ot, ami felzúdulásra adott okot a játékosok körében. Bár a HSHUN szerkesztősége elhatárolódik a drámától, valljuk be, van némi igazság a sirámokban, hiszen a Play-mód (constructed) tekintetében jelentős előnnyel fognak indulni azok, akik már most is serényen nyüstölik a játékot. Ezzel kapcsolatban ide érdemes fáradni, ha valakit komolyabban érdekel a téma.

Most pedig lássuk a napos oldalát is a dolognak! A balance miatti reset, egyben elő is készíti a terepet a nagyobb szerverekre való átállásnak. Értsd: a patch után valószínűleg tömegesen fogják behívni a bétába azokat az embereket, akik a battle.net megfelelő helyén jelentkeztek játékra!


Open Béta?

Aki az előbbiekből azt vélte kiolvasni, hogy közeleg az open béta, talán nem is jár olyan messze az igazságtól! A hivatalos fórumon Zeriyah a következőt osztotta meg a közösséggel:

"We totally understand that the community wants open beta, but the simple truth of the matter is that the game isn't quite ready for it yet. As you may have read in an earlier blog, we anticipated that we're going to have to rebalance some cards based on feedback in the closed beta, and that's certainly true. We still have the wipe ahead of us as well. So, there will still be some time between now and open beta.

Open beta will happen once we are ready for it so we can ensure the transition between closed to open beta will go as smoothly as possible for everyone."

A patch utáni időszakban tehát némi rejtett stressz teszt várható, ami előkészíti a terepet az open bétának. Reméljük még a Blizzcon előtt sor kerül rá, mivel a novemberi eseménnyel egyidőben már a játék megjelenését várjuk!

Top Deck(s)

Végül, de nem utolsó sorban tekintsétek meg azokat a pakli összeállításokat, melyek eddig a legsikeresebbek voltak a ManaGrind közreműködésével rendezett versenyeken! (Ha már ManaGrind, a srácok még mindig adósak a múlt heti ManaCasttal, reméljük a mai nap folyamán erre is sor kerül. Addig is jó szórakozást a videóhoz, hamarosan újra jelentkezünk!) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése